Idei de coafuri pentru Revelion.

Se apropie noaptea de Revelion, sărbătoarea pe care o aștepți cu sufletul la gură pentru că îți dorești schimbări spre bine în viața ta. Ai umblat zile în șir prin magazine ca să îți alegi o ținută de zile mari pentru Ajunul Anului Nou, dar nu ai reușit să te gândești și la o coafură pe potrivă. Nu te impacienta, noi îți venim în ajutor cu mai multe idei prin care îți poți crea un look nemaipomenit pentru această seară.

Îți prezentăm coafurile create de Liviu Gudor, creatorul salonului Studio L’Insolence din Cluj-Napoca. El este hair-stylistul care poate transforma orice domnișoară într-o regină. Nu explicăm de ce, pozele de mai jos sunt cea mai bună mărturie a talentului său.

1.Bucle retro

poza1

 

 

 

 

 

 

 

 

Buclele sunt la modă, indiferent de sezon. Părul ondulat arată foarte bogat și îți conferă volumul după care tânjești atât de mult. Cel mai important este să aplici un spray de protecție termică pentru a nu-ți deteriora podoaba capilară cu placa sau cu ondulatorul și fixativ pentru ca buclele să reziste toată noaptea.

2.Împletituri romantice lejere

poza2.jpg

Împletiturile sunt unul dintre cele mai importante trenduri ale prezentului și ale anului 2017. Coafurile lejere, de inspirație greco-romană îți construiesc un look care emană feminitate și senzualitate.

3.Cocuri elegante

15801195_1572163359466812_1305101788_n

Pune-ți în valoare trăsăturile feței și gâtul, dar și bijuteriile care completează ținuta ta de Revelion cu un coc bogat. O astfel de coafură îți conferă rafinament și grație mai mult decât orice alt stil, de aceea apelează la ea dacă vei îmbrăca o rochie elegantă.

4.Împletituri sub forma de coc

15820059_1572163562800125_2035166324_n

Conferă complexitate coafurii tale îmbinând un coc cu diverse împletituri. Acest stil plin de feminitate nu va trece neobservat și te va face să arăți exact ca o prințesă din povești.

Pe de altă parte, mai există și faimosul coc lejer pe o parte care te face să fi cea mai gingașă prezență feminină la petrecerea dintre ani. Acest stil îți încadrează perfect fața, îndulcindu-ți trăsăturile și îți scoate în evidență linia gâtului într-un mod senzual. Sau dacă vrei să ai un look demn de vedetele de la Hollywood, apelează la stilul flapper. Această coafură la modă în 2017 este constituită din onduleuri bine definite, realizate cu ondulatorul sau cu bigudiuri calde și apoi cât mai lipite de cap cu ajutorul unui fixativ. Un astfel de look în stilul anilor ’20 îți va conferi un aer dramatic irepetabil.

sură- http://despreea.jurna.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: