Sfaturi pentru protejarea părului de efectele nocive ale soarelui.

Părul expus prea mult timp la soare se oxidează, adica trece prin același proces la care îl supui atunci când îl decolorezi. Acest lucru dăunează părului tău, care iși pierde pigmenții naturali. Iată câteva sfaturi pentru protejarea părului de acțiunea soarelui:

1. Poartă pălărie
E cea mai simplă și cea mai eficientă metodă de a-ți proteja părul. Pentru a-ți proteja și tenul, poți alege o palarie cu borul larg, care să-ți țină umbră.

2. Folosește balsam
Alege un balsam care-ți hrănește părul in profunzime. La fel de eficiente sunt și uleiul de cocos, care are proprietatea de a hidrata în profunzime, dar și cele de jojoba, floarea soarelui, sofranel sau chiar ulei de măsline. De altfel,vă recomandăm Color Main Tainer Conditioner de la MilkShake, pentru menținerea culorii dar și masca de păr MilkShake – Milk Mask care hidratează părul în profunzime.

3. Caută produse cu factor de protectie solară
Multe dintre produsele de pe piață conțin substanțe care te protejează de razele solare. Nu uita că produsele care conțin alcool vor face ca parul tău să devină și mai uscat, așa că incearcă să le eviți. Efectul SPF va disparea dacă iți uzi părul sau dacă transpiri, iar asta e valabil și pentru crema de protectie solară. Unele dintre cele mai bune produse de pe piață sunt cele de la MilkShake, pentru că majoritatea conțin protecție termică dar și protecție solară, de exemplu Smoothing Cream care ajută în sensul acesta.

4. Strange-ți părul in coc
Dacă iți prinzi părul în coc, te asiguri ca e mai putin expus la soare. Fă astfel incat rădăcinile să fie cat mai bine protejate.

5. Foloseste o bandană
Daca ai parul scurt, poarta o bandana. Leaga-ti bandana astfel incat sa iti acopere partea de sus a capului si sa iti acopere restul parului, in spate.

 

Sursă principală- sanatate.bzi.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: