Sfatul stilistului: Coafuri pentru părul scurt. Cu Marius Răcean.

[…] o femeie cu păr scurt este întotdeauna o prezență impunătoare, o femeie care are personalitate și o atitudine care insuflă sigurnață.

Păr scurt? Puțin timp la dispoziție? Nu mai e o problemă, stilistul nostru Marius Răcean te poate ajuta cu un sfat pentru aranjarea părului scurt atât pentru evenimente mondene cât și pentru o ieșire de zi cu zi în oraș.

I: Salut Răzvan, aș vrea să te întreb în primul rând dacă putem să avem o coafură super tare chiar dacă avem părul scurt? Și dacă părul scurt mai e în trend și anul ce vine?

M: Salut, desigur. Dacă mulți dintre noi credem că nu putem să facem o coafură wow unei persoane cu păr scurt, dați-mi voie să vă contrazic. În primul rand un păr scurt reflectă un caracter și o personalitate puternică, așa că haideți să îndrăznim mai mult și să ieșim din zona de ,,doar putin din varfuri,,. Plus că părul scurt nu o să iasă niciodată din trend, pentru că după cum spuneam, reprezintă mai mult decât atât, are legătură cu personalitatea persoanei și atitudinea pe care acesta o îmbracă.

I: Oare se poate ajunge la o coafură perfectă și atunci când ai păr scurt? Dacă da, voi cum faceți asta?

M: După cum bine știm ,, sinceritatea este primul pas spre adevarata frumusețe,, deci la o coafură pretențioasă așa cum este coafura pe păr scurt, trebuie să știm cum să scoatem în evidență calitățile clientei și să ,,acoperim,, cu mici trucuri părțile care nu sunt perfecte. Dar da, se poate ajunge la ceva foarte frumos în final.

I: Ce tipuri de coafuri le puteți recomanda persoanelor care nu au mult timp la dispoziție?

M:  Când vorbim despre o persoană foarte ocupată, mereu pe fugă, care nu dispune de prea mult timp pentru a se coafa, propunem coafura pixie cut cu volum, care este foarte ușor de aranjat și oferă mereu un look fresh. Este o coafură ,,dezordonata,, putem spune, dar cu care o să avem mereu o aparițe hot.

Tutorial de aranjare – 

I: Dar dacă ne dorim o coafură care să conțină bucle? Ce putem face?

M: Cred că tuturor femeilor le plac buclele și cine a spus că o femeie cu părul scurt nu poate să se bucure de o coafură cu bucle. Chiar și la un păr scurt putem apela la câteva bucle jucăușe ce vor oferi mereu un aer sofisticat și misterios. Le putem realiza din placă sau ondulator apoi le fixăm cu puțin fixativ pentru a rezista cât mai mult, sau mai avem varianta aranjatului cu spumă dacă se doreste un look mai retro.

Tutorial de aranjare – 

I: Ce alte coafuri ne poți recomanda pentru părul mediu/scurt?

M: O  coafură ce poate fi purtată de femeile cu păr mediu/scurt este părul creponat. Este considerată atât o coafură retro cât și elegantă, un aspect important în realizarea acestei coafuri reprezentându-l protecția termică, care este un aspect obligatoriu aici. O putem ,,asorta,,  atat la o ținută elegantă cât și la o ținută casual.

Tutorial de aranjare – 

I: În final, aș vrea să te întreb ce putem face dacă dorim să arătăm totuși mai ieșit din comun? E greu? O putem face și singure acasă?

M: Avem tot mai multe ,,dovezi,, că viitorul în materie de coafuri este reprezentat de adoptarea coafurilor clasice accesorizate modern, cumva. Pe covorul roșu, starurile atrag atenția cu coafurile punk-rockabilly, emanând un aer noncomformist și funky. Tot mai mult realizăm cât teren câștigă în zilele noastre stilurile de demult.  Acest stil punk-rockabilly este considerat unul unisex , fiind purtat cu ușurință atât de femei cât și de bărbați. Avem nevoie doar de puțin produs de styling și obligatoriu de îndemânarea stilistului, măcar pentru prima dată când facem asta, ca să avem de unde prinde ponturile. Putem, desigur, să încercăm și acasă după un tutorial de pe internet.

Tutorial de aranjare – 

Așadar, o femeie cu păr scurt este întotdeauna o prezență impunătoare, o femeie care are personalitate și o atitudine care insuflă sigurnață, dar și sofisticată și nu uitați că o tunsoare scurtă este cheia unei coafuri de divă, mereu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: